ORIGAMI SUSHI & POKEBOWL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 223 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Origami Sushi & Pokebowl. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 20:52 Dit is mijn tweede bestelling al weer. Ik vind de sushis heerlijk en ook de kip gyoza was erg goed. Snelle bezorging was ook top!
12 mei 2024 om 3:17 Delicious food and super fast delivery - 15 min. while estimated delivery time was 45! It doesn't get much better than this; 5 points all the way
5 mei 2024 om 20:11 Sushi was lekker alleen had ik de inside out sushi crispy salmon besteld, maar ik kreeg de normale salmon roll
1 mei 2024 om 19:06 Prima pokébowl & loempiaatjes. De Food Tracker werkte niet goed.
21 apr 2024 om 19:10 Duurde lang maar is te verwachten op een zondag, wel 1 van de betere pokebowls die ik heb gehad.
13 apr 2024 om 1:49 Kon het gelijk meenemen , eten was lekker we hebben genoten!
11 apr 2024 om 11:56 Very very good!
17 mrt 2024 om 22:33 As always toooop
10 mrt 2024 om 22:17 As always toooop
19 feb 2024 om 23:08 Het eten was heel lekker en personeel is beleefd
16 feb 2024 om 8:33 The food was good as always but it took 2 hours to be delivered. Would just pick it up next time!
21 jan 2024 om 20:58 Prima degelijke pokébowl, bezorging duurde wel ruim een uur terwijl het restaurant redelijk dichtbij is